juli 20, 2023

Promilletæret – Afsnit 12 / Anders Fjelsted

Reklame: https://www.hellofresh.dk/ rabatkode: PROMILLETÆRET I dagens afsnit kan I glæde jer til en portion pandekager der får Rasmus Klumbs efternavn til at give mening! Vores kære gæst, komiker; Anders Fjelsted fortæller om en særdeles vild nabo der både havde en spændende baghave med fjolleplanter og en ridebane til markræs – hvordan at Christian Brøns bliver en del af den historie må du selv finde ud af! Skål – og god fornøjelse!
PROMILLETÆRET
PROMILLETÆRET
Promilletæret - Afsnit 12 / Anders Fjelsted
/

Seneste produktioner fra PAC Studio

Ep. 163: Skal vi stadig være tålmodige?

Ep. 163: Skal vi stadig være tålmodige?

Reklame: 11teamsports.dk / brug koden "Strange" - så får man 5% - også på i forvejen nedsatte varer. Suk… en tung onsdag aften på Old Trafford gav et nederlag på 1-2. Vores to-millarders-midtbane tabte til Amrabat og McTominay. Pochettino gav sin bedste Potter-parodi og konstaterede “The lads gave everything.” Det er ikke tid til at panikke - men det er tid til at stille nogle seriøse spørgsmål. Bag mikrofonerne er Nicholas Lisewsky og Johan Strange. KTBFFH!

Lyt nu →
Promilletæret - Afsnit 30 (Julespecial #1) / Anders Stjernholm

Promilletæret - Afsnit 30 (Julespecial #1) / Anders Stjernholm

Det sørme, det sandt, procenter!  December er over os, og vi har talt os frem til hele 3 torsdage op til juleaften, så dem har vi valgt at tematisere med lidt julestemning! Hvert afsnit byder på et nyt tema, og i vores første julespecial skal vi snakke om Traditionel / Utraditionel jul. Vi har nemlig fået besøg af formand for Ateistisk Selskab og komiker; Anders Stjernholm. Udover juletemaet skal vi også høre om Anders tur på udelansk festival hvor en omgang nøgenbadning endte i badeshortstyveri som så blev reddet af nogle efterladte boxershorts med en mistænkelig hvid plet bagpå. Rigtig god jul - og skål!

Lyt nu →
Ep. 162: Skal der være kaos, så lad der være kaos

Ep. 162: Skal der være kaos, så lad der være kaos

Reklame: 11teamsport.dk / brug koden "Strange" - så får man 5% - også på i forvejen nedsatte varer. Ja tak! 3 stærke points mod Brighton. Men vi skulle igennem endnu en rutsjebanetur på Broen før de kom i hus. Manglende disciplin var igen ved at koste dyrt, men holdet stod denne gang sammen, da det så allersværest ud. Det sætter vi ord på. Tak for de mange gode lytterspørgsmål. KTBFFH!

Lyt nu →
Promilletæret - Afsnit 29 / Niels Nielsen

Promilletæret - Afsnit 29 / Niels Nielsen

Okay, Fresco har været stiv. Faktisk så stiv at han havde glemt at trykke optag de første 20-25 minutter… Dog ik for stiv til at opdage fejlen! Derfor starter vi med at være lidt irriterede over situationen, men vi kommer stærkt efter det! Dagens gæst er Niels Nielsen som er en 26 årig komiker som efterhånden har mødt Fresco et par gange. Niels var vært på en open mic hvor en anden rapper også skulle prøve kræfter med stand-up… En lidt større rapper end Fresco, nok faktisk Danmarks største… Han hed Liam… Nå, men Niels fortæller om dengang de var endt til en kæmpe pris-fest for elite-svømmere, og at ham og hans kammerat gik i panik og fik løjet sig til en meget urealistisk verdensrekord, især ud fra kropsbygning men nok mest fordi 0% af menneskerne havde hørt deres navne før. Glæd dig til dagens afsnit, og også sidste afsnit inden vi åbner op for vores Julespecials som starter på torsdag og køre frem til jul! Rigtig god fornøjelse - og skål!

Lyt nu →
Ep. 161: Forfærdelig lørdag gav dybe panderynker

Ep. 161: Forfærdelig lørdag gav dybe panderynker

Reklame: 11teamsport.dk / brug koden "Strange" - så får man 5% - også på i forvejen nedsatte varer. Der har været sjovere dage at snakke om Chelsea, men vi gemmer os ikke trods en forfærdelig præstation og et nederlag på 1-4 mod Newcastle. Vi taler bl.a. om holdets manglende disciplin og evne til at håndtere modgang. Bag mikrofonerne er Alex Honarkhah og Johan Strange. Udsendelsen er præsenteret af PAC Studio og 11teamsport.dk. KTBFFH!

Lyt nu →
Ep. 160: Hvor skal Nkunku spille? Og en masse andre spørgsmål til Statman Seb

Ep. 160: Hvor skal Nkunku spille? Og en masse andre spørgsmål til Statman Seb

Reklame: 11teamsport.dk / brug koden "Strange" - så får man 5% - også på i forvejen nedsatte varer. Han er tilbage! Statman, Leader, Legend. Sebastian Larsen har dykket ned i statistikkerne, fundet regnearkene frem og sammen med Strange sætter han ord - og tal - på sæsonen hidtil. Hvorfor er Conor Gallagher så fantastisk? Og har Enzo virkelig underpræsteret? Og så kigger de to herrer frem mod det, der venter med stort fokus på Christopher Nkunkus rolle - og hvem der skal kigge sig mest over skulderen. Udsendelsen er præsenteret af PAC Studio og 11teamsports. KTBFFH!

Lyt nu →
Promilletæret - Afsnit 28 (Reportage Special fra Dortmund) / Elbanovic

Promilletæret - Afsnit 28 (Reportage Special fra Dortmund) / Elbanovic

Vi er hjemvendt fra vores fodboldtur til Dortmund med Heineken. Det er på ingen måde forsvarligt at skulle fortælle den historie selv, så vi har i dagens afsnit inviteret Elbanovic med til at dele højdepunkter fra rejsen. Elbanovic er freestylerapper ligesom Fresco, og de to havde sammen fornøjelsen af at spille i Tivoli i halvlegen til Champions League finalen i 2022… Udover en god sum penge fik de så også en tur til Dortmund VS New Castle i Dortmund. Mix kom med på et afbud, så ved vi godt hvad klokken er slået. Derudover skal vi høre om dengang Elbanovic scorede en kvinde med et kompliment der fik tårerne frem i hendes øjne, men så også sluttede med at hakke hende en på den i forvejen brækkede næse. Rigtig god fornøjelse - og skål!

Lyt nu →
Blå Legender #2: Gianluca Vialli -  Spillende Manager, Varmt Menneske

Blå Legender #2: Gianluca Vialli -  Spillende Manager, Varmt Menneske

Den 6. Januar 2023 mistede vi Gianluca Vialli. En mand som satte et stort og positivt aftryk hvor end han befandt sig. Også i Chelsea FC, hvor han mellem 1996 nåede at agere både spiller, manager og undervejs begge ting på samme tid. Han var en del af 90’ernes revolution i Chelsea og engelsk fodbold generelt, hvor flere og flere udenlandske profiler kom til. Han vandt flere trofæer, men først og fremmest var han en mand fuld af kærlighed og lune, hvilket hans eftermæle i den grad bærer præg af. I denne udsendelse tegner vi et portræt af “Luca”, hans karriere og liv. Bag mikrofonerne er Kasper Jensen og Johan Strange.

Lyt nu →
Promilletæret - Afsnit 27 / Phillip Devantier

Promilletæret - Afsnit 27 / Phillip Devantier

I dagens afsnit skal vi hilse på komikeren Phillip Devantier. Phillip beretter om dengang han formåede at få en lårskade ved at lave en armbøjning og efterfølgende hakker en linse af det kamera der har filmet episoden! Ja, Phillip er fra Slagelse - men det skal satme ik holde ham fra at på Viggo’s i Odense og drikke en dato med drengene. Det kræver dog en god bund i maven af drikke en dato, så han har for 140 kr bland-selv-slik med… Spol frem til at han fortæller Kim Larsen (Ja, den ægte Kim), at han er blevet mega arrogant fordi at han ik vil synge fødselsdagssang for Phillip. Der er fart på i dagens afsnit! Rigtig god fornøjelse - og skål!

Lyt nu →
Ep. 159: Det ku’ godt blive vildere!

Ep. 159: Det ku’ godt blive vildere!

COLD Palmer fuldendte en vanvittig uge med sin udligning til 4-4 mod Manchester City i endnu en mindeværdig forestilling. Sammen med City så vi mandagens kamp og tænkte “Det ka’ godt blive vildere!” Det var kampen, der havde ALT, og endelig har man en følelse af at Chelsea er på vej tilbage. Hør alt om dramaet her. Bag mikrofonerne er Frederik Bach, Wictor Olsen og Johan Strange. KTBFFH!

Lyt nu →
Ep. 158: En mandag aften vi aldrig glemmer

Ep. 158: En mandag aften vi aldrig glemmer

Hvad var det vi var vidne til? To dage er gået, og stadig er det svært at fordøje hvad som præcist skete mandag aften på Tottenham Hotspur Stadium. Fakta er dog, at vi vandt 4-1 og Nicolas Jackson scorede hattrick. Men det fortæller kun en brøkdel af historien. Vi forsøger at sætte ord på det resterende. Bag mikrofonerne er Christopher Lundberg og Johan Strange. KTBFFH.

Lyt nu →
Promilletæret - Afsnit 26 / Amanda Bodenhoff

Promilletæret - Afsnit 26 / Amanda Bodenhoff

I dagens afsnit skal vi hilse på Amanda Bodenhoff som er CEO for Bodenhoff Bageriet og derudover også er speaker på Lyngby Stadion. For nogle år tilbage, dengang hun gik i gymnasiet, var hun ekstremt fuld på A-Bar, og det passede ikke lige hendes forældre. Så i stedet for at lade hende pjække om fredagen blev hun tvunget i skole hvor de så tog en alkoholtest på stakkels Amanda. Fresco fortæller han har prøvet at stjæle diverse dyr fra A-Bar og Mix har seriøst fået en tår over tørsten. Rigtig god fornøjelse - og skål!

Lyt nu →
Podcasten MAND S2 / Boris Hiort

Podcasten MAND S2 / Boris Hiort

I et komplet og totalt umodent afsnit, begiver to nye kammerater sig ud på et “sort” eventyr. Der er nemlig dømt sort humor og blæk i huden. Både Boris Hiort og Kevin er tatovører og det ender med en tilfældig og umoden beslutning, som går ud over en af dem!

Lyt nu →
Ep. 157: Tottenham-optakt ft. Lyden af White Hart Danes

Ep. 157: Tottenham-optakt ft. Lyden af White Hart Danes

Mandag venter endnu en stor test, Tottenham på udebane. Det er samtidig en meget speciel kamp for Mauricio Pochettino. Denne episode er en fælles optakt til kampen mellem Stamford Strange og Lyden af White Hart Danes, den danske Tottenham-fancast. Selvom vi ved de ikke vinder noget, må vi tage hatten af for Tottenhams sæsonstart. Bliv klogere på hvorfor det går så godt. Hør også om Spurs-fans syn på Pochettino og så kaster Andreas og Strange sig ud i en “Combined XI.” KTBFFH.

Lyt nu →
Promilletæret - Afsnit 25 / Emil Lange

Promilletæret - Afsnit 25 / Emil Lange

Jeps, den er god nok! Vi er STADIG på Sørens Værtshus! Den næste der træder ind af døren og placerer sin røv i gæstestolen er en af vores favoritidioter - Emil Lange! Emil Lange fortæller ikke bare én, men RIGTIG mange røverhistorier. Tæt på at få en istap i halsen af en random Belgier, fik betalt smøger under sine første gigs i Alperne, hvordan mødte ham og Fresco egentlig Bai-D? Kan man ha en campingvogn med 800 flasker vodka som backstage? Emil konstaterer også hurtigt at Mix skal ha psykologhjælp efter et par barndomsminder som Mix deler ud af. Holy shit en omgang! Rigtig god fornøjelse - og skål!

Lyt nu →
Ep. 156: Brasser Special - Fra Thome til Thiago

Ep. 156: Brasser Special - Fra Thome til Thiago

Strange er i Brasilien og det kalder selvfølgelig på en Brasser Special. Vi taler om de nuværende brasilianske talenter i folden: Andrey Santos og Àngelo Gabriel, der er udlejet med stor forskel i succes pt. og Deivid Washington, der lørdag blev den 14. brasilianer til at debutere i en officiel Chelsea-kamp. Selvfølgelig sætter vi også ord på Thiago Silva og så rangerer vi de bedste brassere i blåt gennem tiderne. Podcasten er optaget på fantastiske Copacabana med guiden Peter Anholdt, ekspert i brasiliansk fodbold, Chelsea-fan og kendt fra Brasserbloggen og Groundhopping Tours. ‘Obrigado’ fordi du lytter med. KTBFFH!

Lyt nu →
Promilletæret - Afsnit 24 / Karen Mukupa

Promilletæret - Afsnit 24 / Karen Mukupa

Vores røv er stadig placeret i stolen på Sørens Værtshus og vores næste gæst kommer ind af døren før vi når at rejse os. Promilletæret får besøg af en vaskeægte legende, nemlig fantastiske Karen Mukupa! Karen tager os med en tur til både Ringe på Midtfyn og til Central Park i New York. Hun fortæller om dengang Biggie (ja, den Biggie) stod og gav den op for hende og Natasja, hvordan de endte i en cypher med Nas og Rakim og i særdeleshed også hvordan at Public Enemy er en glimrende icebreaker til at få nye venner! Rigtig god fornøjelse - og skål!

Lyt nu →
Ep. 155: Fremragende kamp men kun 1 point mod Arsenal

Ep. 155: Fremragende kamp men kun 1 point mod Arsenal

Så tæt på og så langt fra. 75 fremragende minutter mod et af ligaens bedste hold, vores evige London-rivaler Arsenal, var ikke nok til 3 points. Vi snakker om hvad der gik galt men også en masse om hvad der gik godt. Bag mikrofonerne er Kasper Jensen, Kenneth Lindstrøm og Johan Strange. KTBFFH.

Lyt nu →
Promilletæret - Afsnit 23 / Pharfar 

Promilletæret - Afsnit 23 / Pharfar 

Vi har trillet tankvognen ind på Sørens Værtshus, og vi er fucking bagstive. Det er ikke mere end 8 timer siden vi var på selvsamme beværtning og den har fået en over nakken. Dagens gæst er Pharfar som i mange år har haft en finger med alle mulige slags musikproduktioner og er også selv en del af Ekspressen som vi er kæmpe fan af. Pharfar når knap nok til sin historiedel før vi får et sidespring om dengang han var på stripbar og en stripper ville ha ham til at kvæle hende til hun besvimede! Derudover har han mistet for 40.000 kr musikudstyr da den båd de har stjålet synker og så har han været tæt på at blive samlet op på Skelbækgade fordi han blev forvekslet med en mandeluder. Jep, der er lagt i ovn til en solid omgang! Rigtig god fornøjelse - og skål!

Lyt nu →
Blå Legender #1: Eden Hazard - Den Belgiske Troldmand

Blå Legender #1: Eden Hazard - Den Belgiske Troldmand

Med Eden Hazard på holdet kunne det aldrig gå helt galt. Dårlige kampe endte ofte med points alene pga. belgieren. En fantastisk spiller med usædvanlige egenskaber, men mest af alt en formidabel entertainer og et af de mest herlige og vindende væsener, der nogensinde har trukket den blå trøje over hovedet. For nylig indstillede han karrieren. Derfor skal han have en special - den første i rækken af specials om de største Chelsea-spillere gennem tiden. Jesper Helmin og Johan Strange sætter ord på Den Belgiske Troldmand.

Lyt nu →
Promilletæret - Afsnit 22 / Dan Andersen

Promilletæret - Afsnit 22 / Dan Andersen

I dagens afsnit har vi fået lov at låne Comedy Zoo’s skønne Podcaststudie, og det har vi af 2 grunde; 1: Comedy Zoo er fucking søde og dejlige! 2: Dagens gæst er komiker og havde netop optrådt her. Dan Andersen, den fantastiske komiker med guitaren har virkelig lagt sig i selen for at tá os tilbage til et bryllup hvor hans plads ved siden af baren desværre ikke gik særlig godt i spænd med hans sociale angst. Dan fik en tår eller tyve over tørsten, og ender med at knække sig udover grillen der skulle være brugt til hovedretten. Jeps Dan Andersen var fuldstændig sidelæns halvvejs inde i forretten!  Kæft det var sjovt!  Rigtig god fornøjelse - og skål!

Lyt nu →
Uskyldig S3 – afsnit 10 / Afslutning af dagbog

Uskyldig S3 – afsnit 10 / Afslutning af dagbog

Så er vi nået til vejs ende i Dannes dagbog, om hans tid i fænglet. Der er et par dage til hans skal til den afslutende retsag om hans samtykke sag. Vil Danne blive frikendt? Følg med her i aller sidste afsnit af Dannes dagbog.

Lyt nu →
Ep. 154: Burnley besejret og optimismen bobler

Ep. 154: Burnley besejret og optimismen bobler

Trods en sløj start fik vi en stærk sejr at gå til landskampspause på. Sterling var hovedpersonen, Cole Palmer vokser og Moises Caicedo begynder at træde i karakter. Christopher Lundberg og Johan Strange vender alle overskrifterne takket være de mange gode lytterspørgsmål. KTBFFH!

Lyt nu →
Promilletæret – Afsnit 21 / Anders Jessen

Promilletæret – Afsnit 21 / Anders Jessen

Så er vi fandme tilbage! Sæson 3 bliver sparket i gang med et brag af et afsnit! Vi skal hilse på komiker og portør; Anders Jessen som udover at være blevet kidnappet af en ambulance har sovet fra en handicappet mand i kørestol der forsøgte at vække Anders (som havde døgnvagten denne nat), ved at køre flere gange ind i døren - men dog uden held. Vi skal også til at skifte ud i vores indhold, og derfor er vi åbne overfor ideer. Vi vil gerne skifte Dagens Dilemma og Tømmermænd ud - så smid jeres bud til os! Vi er på farten i hele sæson 3, og det er vi takket være DanGuitar som har sponsoreret al vores udstyr - og vi vil gerne vise hvor nemt det er at optage podcast! Derfor! Så laver vi sgu snart pubcrawl med live podcast hele vejen rundt! Rigtig god fornøjelse - og skål!

Lyt nu →
Ep. 153: Så kom der hul på bylden

Ep. 153: Så kom der hul på bylden

Vi har vundet to fodboldkampe i træk. Vores angribere scorer mål. Vores defensiv lukker af, vores midtbane ser stærk ud og Cucurella er en fremragende højre back. Hvilken verden lever vi i? Få masser af ord på sejrene og de gode præstationer med Jens Frederik Sørensen og Johan Strange.

Lyt nu →
Uskyldig S3 – afsnit 9

Uskyldig S3 – afsnit 9

Julen står for døren, og også Danne retssag d. 21 december 2022, hvilket sætter tankerne og følelserne igang.  Etagen Danne sidder på, holder som en af de eneste fængsler, julefrokost for deres indsatte. Så der spilles pakke leg - og hvem gør det i et fængsel? De personer, som har været efter Danne er stort set væk fra afdelingen, men en sidste vil ikke slippe det krav, de har stillet Danne, så hvad skal der ske nu?

Lyt nu →
Podcasten MAND S2 / ManMachine

Podcasten MAND S2 / ManMachine

Får man skrumpediller på steroider og hvordan forbereder en bodybuilder sig på en konkurrence? Jonas Korsgaard AKA ManMachine er ikke bange for at være hudløs ærlig. Lyt med, når MASKINEN også afslører en spændende nyhed…

Lyt nu →
Uskyldig S3 – afsnit 8

Uskyldig S3 – afsnit 8

Det er dagen før dannes fødselsdag, og hans bror er på besøg. Det er første gang de ikke holder fødselsdag sammen - og samtalen leder hen mod den retsag, som ligger lige rundt om hjørnet. På Dannes fødselsdag - bliver han kaldt ind på vagternes kontor. Med hjertet i halsen går han derind…

Lyt nu →
Ep. 152: Copy / paste og nederlag mod Villa

Ep. 152: Copy / paste og nederlag mod Villa

Det blev heller ikke denne weekend, at humøret som Chelsea-fan vendte til det bedre. 0-1 mod Aston Villa gør sæsonstarten til en pointmæssig katastrofe og vi kan ikke score om det gjaldt livet. Men ifølge statistikkerne burde vi ligge nr. 5. I har stillet gode spørgsmål via Instagram og sammen med Martin Gundorff forsøger vi at besvare dem. Her er din mandagsterapi. KTBFFH!

Lyt nu →
Ep 151: Scoringsproblemerne fortsætter mod Bournemouth

Ep 151: Scoringsproblemerne fortsætter mod Bournemouth

Ak ja, det blev heller ikke mod Bournemouth vi knækkede koden til at lave mål. Hvor ligger problemerne? Og hvor meget kan vi give skaderne skylden? I har bidraget med masser af lytterspørgsmål. Tak for det! KTBFFH

Lyt nu →
Uskyldig S3 – afsnit 7

Uskyldig S3 – afsnit 7

Trykket på Danne stiger i mellem de andre indsatte på hans etage. Hvordan planlægger man en dag - for at undgå konflikter med de andre indsatte? Hvordan skal Danne gemme sine ting som penge, snus og mad? Følg med i dette afsnit, hvor trusler, provokationer og forfølgelse af Danne spidser til.

Lyt nu →
Promilletæret - Episode 20 / Karsten Green (live fra Blomsten)

Promilletæret - Episode 20 / Karsten Green (live fra Blomsten)

Så for satan!  Sæsonafslutningen er skudt i gang, og dagens afsnit blev derfor optaget live på Blomsten på Vesterbro.  Tusinde tak til alle jer 50 stykker der mødte op og drak os ned!  Dagens afsnit er derfor også lidt præget af dårlig lyd, da vi som sagt sendte live ud igennem et par højtalere, og ikke et par høretelefoner…  Vi har ikke prøvet den slags set-up før, så vi skal lige lære det.  Dagens gæst er Karsten Green der ud over hjemmelavet Raki, har medbragt en særdeles sindssyg historie fra Sverige, hvor han ender på hospitalet med et hagekors på brystet. Han får dog ikke titlen som dagens racist - men den tilfalder til gengæld Mix uden problemer!  Haps en brandert man!  God fornøjelse - og skål!

Lyt nu →
Uskyldig S3 – afsnit 6

Uskyldig S3 – afsnit 6

Lyt nu →
Ep. 150: Hvor er Chelsea på vej hen under Pochettino? Og under dette ejerskab?

Ep. 150: Hvor er Chelsea på vej hen under Pochettino? Og under dette ejerskab?

0-1 mod Nottingham Forest. Tillykke med jubilæet, Strange. Efter endnu en skuffelse er der naturligvis spørgsmål, der skal stilles. Hvad er det Pochettino foretager sig? Bliver det anderledes? Og har Todd Boehly og co. skabt de rigtige forudsætninger for Poch og truppen? Sebastian Larsen er tilbage til en vaskeægte nørdesnak. Kæmpe tak til jer lyttere for at være med gennem 150 episoder. KTBFFH!

Lyt nu →
Ep. 149: Sterling i centrum for sæsonens første sejr

Ep. 149: Sterling i centrum for sæsonens første sejr

Så fik vi smil på læben igen, 3-0 over Luton Town takket være målene af Sterling og Nico Jackson. Udover målscorerne taler vi om Pochettinos stadig lidt forsigtige tilgang, en sprudlende Enzo, Caicedos rigtige debut og så er der også besøg fra en Luton-fan. Bag mikrofonerne: Daniel Wilhelmsen, Nicolaj David Larsen og Johan Strange. Glad for du lytter - KTBFFH!

Lyt nu →
Ep. 148: Ned på jorden med frustrerende nederlag vs West Ham

Ep. 148: Ned på jorden med frustrerende nederlag vs West Ham

Så kom vi ned på jorden. Resultatmæssigt blev starten på PL pludselig rigtig skidt. Men hvad med spillet? Vi vender op- og nedturene og forsøger at nuancere lidt takket være mange af jeres gode lytterspørgsmål. KTBFFH!

Lyt nu →
Ep. 147: Hvad med de andre? Arsenal

Ep. 147: Hvad med de andre? Arsenal

En super interessant snak med en af vores London-rivaler. Arsenal.dk-skribent, Tobias Halskov, gæster podcasten til en snak om både Arsenal, Chelsea, Premier League - og ja, selvfølgelig snakker vi om Kai Havertz. KTBFFH!

Lyt nu →
Ep. 146: Sæson 23/24 Predictions

Ep. 146: Sæson 23/24 Predictions

Hvem bliver topscorer? Hvem kommer til at shine og skuffe? Og hvordan klarer Chelsea sig i PL? I har stemt og vi taler om det. Her er Stamford Stranges og danske Chelsea-fans' forudsigelser for sæsonen. Vi vender også et par aktuelle nyheder, som giver panderynker i studiet. Martin Gundorff er gæst hos Strange. KTBFFH!

Lyt nu →
Ep. 145: Caicedo er endelig blå!

Ep. 145: Caicedo er endelig blå!

Så var han der, Moises fra Ecuador. Manden, myten, legenden. Vi snakker om sommerens store transfermarathon, om spillertypen, om Caicedos betydning for Enzo og resten af holdet - og også en smule om Romeo Lavia. Udsendelsen er optaget før Caicedo blev helt officiel og før vi ved præcist hvad der skal ske med Lavia. KTBFFH!

Lyt nu →
Ep. 144: Uafgjort i vanvittig premiere - Live @ Guldhornene

Ep. 144: Uafgjort i vanvittig premiere - Live @ Guldhornene

Vi gik i "studiet" på Guldhornene lige efter kampen blev fløjtet af. Her er den første live-podcast i kanalens historie med ord og analyser af en hæsblæsende PL-premiere, som gav endnu en pointdeling mod Klopp og co. Det her kommer vi helt sikkert til at gøre igen. KTBFFH!

Lyt nu →
Ep. 143: Hvad med de andre? Manchester United

Ep. 143: Hvad med de andre? Manchester United

Endnu en god snak med en af rivalernes fans. Svante fra Djævlenes Advokater er på besøg til en snak om Mason Mount, Ten Hag, Højlund, hvor langt United er fra City, forventningerne til Pochettino i Chelsea og meget mere. Tak for du lytter. KTBFFH!

Lyt nu →
Ep. 142: Slut på pre-season. Hvad lærte vi?

Ep. 142: Slut på pre-season. Hvad lærte vi?

Det var den pre-season. USA-turen sluttede med 1-1 mod Dortmund på en rædsom bane, men samlet set har turen været en succes. Vi taler om plusser og minusser samt indkøbet af målmand Robert Sanchez. Bag mikrofonerne: Alex Honarkhah og Johan Strange. Tak fordi du lytter. KTBFFH!

Lyt nu →
Ep. 141: Hvad med de andre? Manchester City

Ep. 141: Hvad med de andre? Manchester City

Her er en ny miniserie på kanalen. "Hvad med de andre?" er en række optakter til sæsonen, hvor rivalernes fans kommer på besøg. Vi lægger ud med Manchester City og har vært på Cityzen Dane, Frederik Berga, med ombord til en snak om den vilde The Treble-sæson, Haaland, Kovacic og meget mere. Håber I vil tage godt imod formatet. KTBFFH!

Lyt nu →
Ep. 140: PL-starten nærmer sig. Hvor står Chelsea?

Ep. 140: PL-starten nærmer sig. Hvor står Chelsea?

Vi vender alt det aktuelle fra Chelseas pre-season. Nu begynder det at snerpe til. Hvem skal starte inde? Morten Bruun Jørgensen er gæst. KTBFFH!

Lyt nu →
Promilletæret – Afsnit 19 / Oliver Stanescu

Promilletæret – Afsnit 19 / Oliver Stanescu

I dagens afsnit har vi indtaget gode gamle Sørens Værtshus. Her får vi komikeren Oliver Stanescu ind til en kold fad og en fuldstændig episk rejse til Sunny Beach! Oliver opdager som meget ung at han har 17.000 kr på sin konto, og invitere derfor sin gode ven Vincent en tur til Sunny Beach, herfra skal vi både på våbenmarked, rulles af lokale prostituerede og bryde ind i lukkede barer og chokoladeautomater. Husk! Når dette afsnit udkommer så holder vi sgu også Promilletæret live på Blomsten. Der er fri entre og vi starter kl 20:00 - håber vi ses! God fornøjelse - og skål!

Lyt nu →
Uskyldig S3 – afsnit 5

Uskyldig S3 – afsnit 5

Tiden svinder hurtigt ind - og der er ikke lang tid til Dannes næste retsag, hvor han er overbevist om, at han nok skal slippe ud af fængslet en gang for alle. Der kommer også en ny indsat på Dannes etage... eller ny og ny. Han er netop vendt tilbage til fængslet - efter at have afsonet 16 år. Og han nåede kun at være ude i friheden i ca 2 måneder- før han bliver sat bag tremmer igen. Hvordan reagerer et menneske på, at møde friheden efter 16 år hvor friheden har været taget fra personen?

Lyt nu →
Podcasten MAND S2 - Marcus Dib Jensen

Podcasten MAND S2 - Marcus Dib Jensen

I et eksklusivt afsnit med den transseksuelle Marcus, som er formand for Dansk Regnbueråd, snakkes der om den store kønsdebat. Hvem er woke og hvem er FOR woke? Hvorfor er der flere regnbueflag og hvorfor begynder LGBT personer nu at kæmpe imod hinanden? Gør dig selv en tjeneste og hør dette afsnit, og bliv meget klogere på dem i LGBT-miljøet der mener der stadig kun er 2 køn.

Lyt nu →
Promilletæret - Afsnit 18 / Jan Elhøj

Promilletæret - Afsnit 18 / Jan Elhøj

I dagens afsnit har vi inviteret Jan Elhøj i studiet, og studiet er måske så meget sagt, men vi er i hvert fald i Fresco’s lejlighed. Her fortalte Jan om sin rejse igennem verdenen af satire, hvordan han kom på Mujaffa-spillet. Hvilke 0 stjerner-lande der lignede en crimescene og så havde han satme også hevet gaver med til dagens Feltration. En vaskeægte YOLO vodka fra Kina! Føj - for - helvede! Jan drager snart på turné med Bulfo-Bingo, og der er stadig billetter rundt om i landet. Fresco er med på mange af jobsene som freestyle indslag - så få da købt en billet! God fornøjelse - og skål!

Lyt nu →
Uskyldig S3 – afsnit 4

Uskyldig S3 – afsnit 4

Danne udtrykker i dette afsnit hans holdning til cancel-kulturen. Og han kommer også ind på hans politiske holdninger, og det parti han stemte på sidst. Og pludselig sker der noget i fængslet. Nogle personer fra etagen over Dannes, kommer op og toppes med nogen fra Dannes etage. Og så bryder helvede løs. Der er et stor køkkenkniv involveret - og hvor er denne kniv forsvundet hen efter overfaldet?

Lyt nu →
Promilletæret – Afsnit 17 / 4-PRO 

Promilletæret – Afsnit 17 / 4-PRO 

I dagens afsnit skal vi hilse på Peter, som efter at ha ramt en promille på 4 har gået under navnet 4-Pro. 4-Pro er eventmager og også musiker. Med en tidligere rolle som L.O.C’s backuprapper, er det også en historie med Liam vi skal høre. Vi skal nemlig høre om dengang 4-Pro var toastmaster til Christiane og Liams bryllup! Raketlange kameralinser fra paparazzi prøvede at opsnappe brylluppets handling fra omkringliggende bakker, og de har ik fået en skid ud af det - det har 4-Pro til gengæld, og I skal fucking glæde jer! God fornøjelse - og skål! 🍻

Lyt nu →
Uskyldig S3 – afsnit 3

Uskyldig S3 – afsnit 3

Danne reflekterer over kvinders grænser, ift. hvorledes mænd anser dem. Hvornår må vi rose dem? Hvornår er det et kompliment - og ikke en seksualisering af kvinden? Kan man bestemme, hvorledes en person fortolker en andens synspunkt?

Lyt nu →
Promilletæret - Afsnit 16 / Bo Lydmand 2.0

Promilletæret - Afsnit 16 / Bo Lydmand 2.0

Tankvognen er rullet i fremmed land! Vi er atter engang rykket ud af studiet (og det kommer vi nok til fremover - så anbefal da gerne nogle Københavnske bodegaer vi skal besøge) Vi trillede kampvognen ind på Sydvest Bodega, dog uden for åbningstid, men det var intet problem. Vi havde nemlig manden der kan åbne alle døre med os - Bo Lydmand! Legenden er tilbage og vi blev serviceret til den helt store gulddame og fik en masse historier! Eksempelvis fik vi historien fra Sydvest Bodega hvor Bo Lydmand klasker en stol i hovedet på en klaphat der truer ham med to billardkøer 😂 Husk at følg vores Instagram: Promilletaeret God fornøjelse - og skål! 🍻

Lyt nu →
Uskyldig S3 – afsnit 2

Uskyldig S3 – afsnit 2

I dette afsnit, forlader alphahanen fængslet fra Dannes etage. Og hvem vil så overtage hans plads? Danne reflekter over, hvordan hans holdning, fra at kigge ned i gulvet, til at rette rykke og kigge fremad, styrker hans overlevelse i fængslet. Men ude fra murerne, går hverdagen forbi i lynets hast. Og alt hvad der foregår på den side af murerne, kommer ikke Danne for øre, da hans kanal udadtil er reduceret til tekst-tv.

Lyt nu →
Promilletæret - Afsnit 15 / Danny Kool

Promilletæret - Afsnit 15 / Danny Kool

Mine damer og herre, og nok mest damer. Vi har sgu fået besøg af en vaskeægte legende! Knægten der fik alle piger til at sukke og savle og alle drengene til at rappe med på teksten er nu blevet voksen, men han er stadig fucking cool. Danny Kool er i huset og han disker op med nok den mest vanvittige historie vi har haft i podcasten indtil videre! Vi skal til Saint Tropez, vi skal på klub og vi skal bruge mange mange millioner på champagne - på halvanden time 😂🍾 God fornøjelse - og skål! 🍻

Lyt nu →
Uskyldig S3 – afsnit 1

Uskyldig S3 – afsnit 1

Lyt med her i 3. og sidste del af Dannes beretning om livet i fængslet, som en uskyldig indsat. Danne mødes med en stor overaskelse, da hans mor kommer på besøg i fængslet, og det sætter håbet i gang om livet uden for murerne. Ligeledes kommer Danne ind på frustrationer over fængsletslivet, og de andres indsattes måde at komme igennem hverdagen.

Lyt nu →
Promilletæret - Afsnit 14 / Deniz Sødal Gülsen 

Promilletæret - Afsnit 14 / Deniz Sødal Gülsen 

Reklame: hellofresh.dk rabatkode: PROMILLETÆRET I dagens afsnit har vi fået besøg af en person på mange måder kan fremstå skizofren - men i virkeligheden er han bare ekstremt kreativ og spændende. Michael Bo, Lars, Janus, Sjakalen og selvfølgelig Deniz1418 ham selv…  Vi bliver hevet igennem et hav af vilde historier og Fresco løfter sløret for at de snart medvirker sammen i en spillefilm med Sidse Babett Knudsen og Dar Salim! God fornøjelse - og skål! 🍻

Lyt nu →
Promilletæret - Afsnit 13 / Pyro Danni 🔥

Promilletæret - Afsnit 13 / Pyro Danni 🔥

Reklame: hellofresh.dk rabatkode: PROMILLETÆRET Så er vi tilbage folkens, og denne gang med et BRAG af et afsnit. Danni Madsen også kendt som Pyro Danni er netop hjemvendt fra verdensturné med et af Fresco’s favorit heavybands - Parkway Drive. Danni er pyroteknikker og han fortæller glædeligt om hvordan han næsten eksploderede en scene på Tomorrowland festivallen, og også hvordan han har sprunget en campingvogn i luften sammen med Ude Af Kontrol! God fornøjelse - og skål! 🍻🎧

Lyt nu →
Uskyldig S2 – afsnit 10

Uskyldig S2 – afsnit 10

REKLAME: www.ordmodord.dk I dagens afsnit dykker Danne ned i hans reaktionsmønster - med hjælp fra hans psykotarapeut. Når hans krop går i forsvarsposition, er den stadig i alarmberedskab, når faren er drevet over. Hvorledes skal man overkomme de daglige udfordringer, når PSTD’en for alvor dukker op? Danne roser vagterne fra Slagelse arrest. I dagligdagens virvar, er det rart med nogen, som ser dine behov for kontakten fra omverdenen. Og Danne for lov at bruge dagen sammen med sin mor, som har fødselsdag. Følg med i sidste afsnit af sæson 2.

Lyt nu →
Promilletæret - Afsnit 12 / Anders Fjelsted

Promilletæret - Afsnit 12 / Anders Fjelsted

Reklame: https://www.hellofresh.dk/ rabatkode: PROMILLETÆRET I dagens afsnit kan I glæde jer til en portion pandekager der får Rasmus Klumbs efternavn til at give mening! Vores kære gæst, komiker; Anders Fjelsted fortæller om en særdeles vild nabo der både havde en spændende baghave med fjolleplanter og en ridebane til markræs - hvordan at Christian Brøns bliver en del af den historie må du selv finde ud af! Skål - og god fornøjelse!

Lyt nu →
Uskyldig S2 – afsnit 9

Uskyldig S2 – afsnit 9

REKLAME: www.ordmodord.dk Danne har en af sine daglige gårdture. Men den ender ikke som den plejer. En fra 2. sal, har sneget sig ud i gården. Og denne person for presset Danne ud på badeværelset. Pludselig står Danne i en situation, hvor man skal skelne imellem overlevelse, eller at skulle stikke en anden indsat. Udfaldet kunne blive endnu værre for Dannes resterende 3 måneder i fængslet, før hans retsag vil blive taget op igen.

Lyt nu →
Promilletæret - Afsnit 11 / Casper Drømme

Promilletæret - Afsnit 11 / Casper Drømme

Så folkens! Nu har vi atter åbnet kasernen for soldaterkammeraterne. Derfor er det med stor glæde at kunne præsentere vores første gæst i sæson 2; Casper Drømme! Levemanden deler ud af hidsige vestegnsanekdoter samt en lille genfortælling om vores tur på Diskotek Hive hvor folk bollede backstage og at et forsøg på en low-key entre blev fuldstændig spoleret af et skilt med flammer og spotlight hvor der stod: Lad os se hvad det kan! Bum! Vi er tilbage! Afsnittet er sponsoreret af Hello Fresh, og inden længe kan vi løfte sløret for hvad lige præcis vores sponsor hjælper idioter som os med! Rigtig god fornøjelse - og skål!

Lyt nu →
Promilletæret – sæson 1 recap

Promilletæret – sæson 1 recap

Mine damer og herre! Vi er tilbage! Før vi forkæler jeres øregange med eksotiske gæster har Mix og Fresco lige en lille gennemgang af første sæson til jer. Der er gensynsglæde imellem værterne inden det for alvor går løs på torsdag! Godt at være tilbage på kasernen!

Lyt nu →
Uskyldig S2 – afsnit 8

Uskyldig S2 – afsnit 8

Reklame: ordmodord.dk I dette afsnit for Danne et tilbud om, at blive gangmand. Herved for man nogle fordele, og mere frihed i hverdagen, med længere tid væk fra cellen. Men skal man give slip på de andre privilegier man har? Fra at sove til kl. 13 - og op kl 7 i stedet? Og ligeledes at gøre rent på badeværelserne, og også på den etage, hvor der stadig er nogen, som vil Danne til livs…

Lyt nu →
Uskyldig S2 – afsnit 7

Uskyldig S2 – afsnit 7

EKLAME: www.ordmodord.dk Dannes forældre fortæller om endnu en sag uden for fængslet. Og Danne reflekter over, hvorledes lovgivningen burde laves om. Alt for mange uskyldige mænd fængsles uden beviser i samtykke sager.

Lyt nu →
Podcasten MAND S2 – Patrick Keller

Podcasten MAND S2 – Patrick Keller

I en mere alvorlig samtale, har Kevin inviteret Patrick Keller ind i studiet. Patrick er en rigtig mandemand, hvis man stadig må sige det. Patrick er muskuløs, har et flot skæg, styrketræner meget og spiller fodbold. Men udover det er han skolelærer, og hvordan kombineres de to ting, når der skal snakkes seksualundervisning, kønsidentet og fordomme?

Lyt nu →
Uskyldig S2 – afsnit 6

Uskyldig S2 – afsnit 6

REKLAME: www.ordmodord.dk Efter over 100 dage i fængslet, drømmer Danne sig tilbage til sin lejlighed. Hans lejlighed. Men nu er det ikke kun han ven Marko som bor der, en anden er flyttet ind, for at dække udgifterne. Og det gør ondt på Danne. Og det føles som en stedfortræder - og Danne vil ikke vide, hvem personen er. I dette afsnit begynder Danne ligeledes at takke folk omkring sig, for at have støttet ham eller været ham behjælpelige med, at få ham til, at følge sine drømme.

Lyt nu →
Uskyldig S2 – afsnit 5

Uskyldig S2 – afsnit 5

REKLAME: www.ordmodord.dk En fin dag - ikke god, heller ikke dårlig. “Fint” i fængslet er når at man kommer igennem dagen. Danne er ved at være træt af, at gøre hvad han kan, for at hjælpe de andre indsatte med penge, cigaretter og tjenester. Og han ved godt, at han længer sig op ad problemer, ved at sige nej til de andre.

Lyt nu →
Uskyldig S2 – afsnit 4

Uskyldig S2 – afsnit 4

REKLAME: www.ordmodord.dk Danne reflekterer over, hvilken vej hans liv vil gå, når han får friheden tilbage. Alle de år han har arbejdet på sin musikkarriere, tøj design og andre drømme han er gået efter. Hvordan kommer man videre, når man føler, at alle som ikke kender en - hader en?

Lyt nu →
Podcasten MAND S2 - Esben Dalgaard

Podcasten MAND S2 - Esben Dalgaard

REKLAME: www.T8.dk/MAND Med T8’s testosterontilskud kan du få mandigheden tilbage! I dette afsnit med følelser, nærvær og historier fra det inderste, er Esben Dalgaard på besøg. Der snakkes om maskulinitet i Esbens øjne, der kommer fra en klassisk familiestruktur i Jylland. Men hvor stammer Groth fra? Er Esben en curlingfar? Og hvad har sygdommen gjort ved Esbens evne til at opnå ting i livet?

Lyt nu →
Uskyldig S2 - afsnit 3

Uskyldig S2 - afsnit 3

REKLAME: www.ordmodord.dk Efter over 80 dage i fængslet, begynder der at være omrokering på Dannes etage. En tidligere indsat, skal forlade fængslet. Og dette er til stor lettelse for Danne, da han netop er den, som han har betalt beskyttelsespenge. Og det har været svært for Danne, da han ikke har ville fortælle det til sin mor, men har har lavet en aftale med sin far om betaling af pengene. Og pludselig er Danne den erfarne i fængslet. Så han hjælper de nye indsatte, og hjælper ligeledes en af dem med eksamen i biologi.

Lyt nu →
Podcasten MAND - Sæsonafslutning

Podcasten MAND - Sæsonafslutning

REKLAME: t8.dk/MAND I et særafsnit på grundlovsdag lavet vi en grundlov til unge mænd. I mellem 2 sæsoner, evaluerer Kevin på sæsonen og gennemgår de 10 gæster der har været i studiet. Alle gæster har hver især givet et godt råd til unge mænd som vi genudsender i dette afsnit. Så er du en ung fyr eller har en i hjemmet, så bør dette afsnit være en grundlov for dem. Tag testosterontesten på www.t8.dk/mand

Lyt nu →
Uskyldig S2 – afsnit 2

Uskyldig S2 – afsnit 2

REKLAME: ordmodord.dk I dette afsnit sætter Danne fokus på hierakiet i fænglet. Hvilke dynamikker sættes i spil, når der er omrokering af indsatte i fængslet. Danne må også sætte en fælde i sin celle. Han opdager, at ting forsvinder fra hans skab. Så for at finde  synderen, må han ty til et snedigt trick.

Lyt nu →
Podcasten MAND / Mathias Hjort

Podcasten MAND / Mathias Hjort

REKLAME: www.T8.dk/MAND Mathias Hjort er en mand med fart over feltet. Men tanker om en fyldt kirke når han dør, og et svært forhold til sin søster, er bare nogle af de andre ting som Mathias går og tænker på.

Lyt nu →
Uskyldig S2 - afsnit 1

Uskyldig S2 - afsnit 1

REKLAME: https://www.ordmodord.dk/ Hvorfor vil de andre indsatte pludselig hænge ud med Danne? Vagterne sætter spørgsmålstegn ved dette, og tror at Danne er begyndt at betale beskyttelsespenge. I dette afsnit kan du også høre et vers fra en sang Danne skrev i fængslet. Lyt med her på sæsonstart på Uskyldig 2.

Lyt nu →
Podcasten MAND / Wafande

Podcasten MAND / Wafande

REKLAME: T8.dk/mand Wafande er opvokset delvist blandt Frankrigs vinmarker og Christiania. Men hvad betyder mest for Wafande og hvad er hans råd til unge mænd? Du får her et indblik i en mand der ved hvor han står i livet og ikke er bange for at sige sin mening.

Lyt nu →
Promilletæret - afsnit 10 / Pede B

Promilletæret - afsnit 10 / Pede B

Dagens gæst er selveste Pede B, en særdeles dygtig rapper som har snart 16 album på samvittigheden. Det han også har på samvittigheden er en særdeles raseret lejlighed som var offer for hans gode vens BRAG af en “nytårstale”! Fresco fortæller om hvordan man kan hustle sig til flæskestegssandwich på festivaller samt hvordan han valgte at bryde ind i en gravko for at sove på Smukfest. Der blir snakket tourbus oplevelser, tysk hiphop og sangria i legespand! Pede B hiver i øvrigt Fresco med på scenen d. 20. Maj i Amager Bio til et fuldstændig psykopatisk show! Dette er også vores sæsonafslutning, og vi er pisse glade for at I har ville høre på os så længe! God fornøjelse - og skål!

Lyt nu →
Uskyldig - afsnit 10

Uskyldig - afsnit 10

Danne er kommet tættere på de andre indsatte, og føler sig mere accepteret end før. Efter 70 dage i fængsel - er det en kærkommen forandring i hverdagen. Men Danne finder også ud af, at man skal tilkendegive hvorledes man har det med de andre indsattes skæve syn på mennesker, som er anderledes. Lyt med til sidste afsnit i denne sæson af Uskyldig.

Lyt nu →
Podcasten MAND / PHARFAR

Podcasten MAND / PHARFAR

REKLAME: www.T8.dk/mand Pharfar er en legende inden for musik, men han er faktisk også meget mere end det han laver. Udover at være en rigtig MAND, rummer han mange følelser og tanker. Hør med når den kommende psykoterapeut deler sine tanker om at være MAND.

Lyt nu →
Promilletæret - Afsnit 9 / Heino Hansen

Promilletæret - Afsnit 9 / Heino Hansen

Promilletæret har linet granater op og dagens gæst har stillet krav til serveringen. Vi har Heino Hansen i studiet der har bestilt Wolt levering fra McDizzle. Han fortæller om sin fremtidige karrierer på cyklen og om hvordan han indirekte er årsag til pis og lort I et klædeskab på et hotel. God fornøjelse og skål!

Lyt nu →
Podcasten MAND / PATO

Podcasten MAND / PATO

REKLAME: www.T8.dk/MAND Hvorfor er der så få kvinder der kan noget, i dansk musik? Og hvorfor forsøger Pato at gøre præcis det modsatte af hvad hans far gjorde. Pato er musiker, DJ og musikproducer og har en masse spændende historier med i studiet, hvor der både snakkes om følelser og musikindustriens grimme sider.

Lyt nu →
Uskyldig - afsnit 9

Uskyldig - afsnit 9

De andre indsatte har lovet Danne, at de ikke vil kalde på ham, og true ham mere, efter han er gået i isolation. Nu skal han ikke forholde sig til andet end ham selv og hans besøgende. Og så får Danne endelig dato på - hvornår han skal i retten igen, da sagen er anket. December 2022, 7 måneder efter han er blevet fængslet… Lyt med, når Danne fortæller om udviklingen af hans sag, og følelser efter den nye dato for retsagen.

Lyt nu →
Promilletæret Afsnit 8 - LIVE med Mathias Hougaard

Promilletæret Afsnit 8 - LIVE med Mathias Hougaard

OBS: Da dette afsnit foregik som live-optagelser er lyden ikke i samme kvalitet - det beklager vi. I dagens afsnit valgte vi at gå live fra Instagram. Mix er igen i det mørke Jylland, og i stedet for at lave en lappeløsning lavede vi et spritnyt tiltag. Vi gik live fra vores Instagramprofil og inviterede den kontroversielle youtuber Mathias Hougaard ind til at joine… Så snart han hoppede på gik seertallet fra 30 til 400! Folk elsker nemlig at følge med Mathias, og det er der god grund til! Snakken gik på hans liv i LA, drukkulturen derovre samt den meget omdiskuterede beef med youtuberen Jaxstyle… Vi blev også vidne til at Mix’s hund forsøgte at voldtage Mix under udsendelsen, samt en fremtidig aftale om at spille Pub Golf! God fornøjelse - og skål! 🍻

Lyt nu →
Podcasten MAND / Kevin Bechmann Timm

Podcasten MAND / Kevin Bechmann Timm

REKLAME: www.t8.dk/mand I dette afsnit er alt vendt på hovedet. Værten er blevet gæst og Kevin agerer derfor skydeskive for en masse lytterspørgsmål. Kom ind under huden på Kevin og hør hans mest personlige historie og få svar på alle de spørgsmål som gæsterne normalt bliver stillet.

Lyt nu →
Uskyldig - Afsnit 8

Uskyldig - Afsnit 8

Det kommer altid når jeg skal sove…. Danne reflekterer i dette afsnit, over hans tiltagende angst. Hvor stammer den fra? Og er der ting fra hans barndom, som har været med til at forstærke hans søvnløshed? Og så får de andre indsatte overtalt Danne til at møde dem i gården - efter han har isoleret sig selv i mere end tre uger. De vil have ham væk med det samme, ellers…

Lyt nu →
Promilletæret 7 (del 2) / Uffe Holm og Torben Chris

Promilletæret 7 (del 2) / Uffe Holm og Torben Chris

Promilletæret har kørt kampvognen til Aalborg. Vi er sgu blevet inviteret på Comedy klub med legenderne bag Bagstiv podcast; Uffe Holm og Torben Chris! De to herrer får lukket op for den helt gode godtepose af historier! Uffe faker er epilepsi anfald i lufthavnen, Torben fortæller om hvordan man lige undgår kravet om påklædning som konferencier på en festival og så er der ellers ikke sparret på procenterne! God fornøjelse - og skål!

Lyt nu →
Uskyldig - afsnit 7

Uskyldig - afsnit 7

Presset stiger fra de andre indsatte. De vil have Danne væk fra fængslet og begynder at snakke om, at han får et ultimatum. De råber ud af vinduet, og deler informationer internt om Danne. Så han isolerer sig fra gårdturene, og dette er stået på i snart 14 dage.   Hvad skal man fortælle sine forældre, for at skåne dem fra hverdagens situationer i fængslet? Dog får Danne endelig besøg af sin lillebror, som har ventet på en besøgstilladelse. 43 dage skulle der gå - før de to brødre endelig så hinanden igen.

Lyt nu →
Podcasten MAND / Kim Boye

Podcasten MAND / Kim Boye

REKLAME: www.T8.dk/mand Et meget følelsesladet afsnit med Kevins tidligere mentaltræner og mentor Kim Boye. Kim har arbejdet med mange store fodboldspillere igennem tiden og desuden ekspert på maskulinitet og manddom. Hør hvordan Kim ser Kevin som menneske og kom med helt ind under huden når der deles meget personlige historier.

Lyt nu →
Promilletæret 7 (del 1) / Uffe Holm og Torben Chris

Promilletæret 7 (del 1) / Uffe Holm og Torben Chris

Promilletæret har kørt kampvognen til Aalborg. Vi er sgu blevet inviteret på Comedy klub med legenderne bag Bagstiv podcast; Uffe Holm og Torben Chris! De to herrer får lukket op for den helt gode godtepose af historier! Uffe faker er epilepsi anfald i lufthavnen, Torben fortæller om hvordan man lige undgår kravet om påklædning som konferencier på en festival og så er der ellers ik sparret på procenterne! Dagens afsnit er delt op i 2 dele, men anden del kommer lige i røven! God fornøjelse - og skål!

Lyt nu →
Uskyldig - afsnit 6

Uskyldig - afsnit 6

I dette afsnit reflekterer Danne over mediernes håndtering af hans dom. De har haft travlt med at dømme ham, men ikke at fortælle, at sagen er anket, og at der er en mulighed for frifindelse. Danne har været i fængsel i over en måned. Og der er ved at være en hverdag over, at være fængslet - og så alligevel ikke. Måske er det jokes om hans dom som skal højne humøret?

Lyt nu →
Podcasten MAND - Nikola Juric

Podcasten MAND - Nikola Juric

Hør historien om en tidligere fodboldagent og hans oplevelser med en hård branche der ofte og domineret af mænd. Nikola Juric deler desuden hans holdning til rollefordelingen i hjemmet.

Lyt nu →
Promilletæret - afsnit 6 / Balken

Promilletæret - afsnit 6 / Balken

I dagens afsnit får du simpelthen en vaskeægte forpremiere på at høre Ude Af Kontrols spilleplaner over sommeren. Balken er nemlig i studiet, og han går fuld Tom Holland på at snakke over sig! Derudover skal vi høre om hvordan hele gruppen tog til hver deres fest efter et spille job, men på magisk vis endte til samme morgenfest igen senere. Der bliver skålet igennem og delt ud af de røverhistorier som nu engang må slippe ud haha! Rigtig god fornøjelse - og skål!

Lyt nu →
Uskyldig - afsnit 5

Uskyldig - afsnit 5

"Der findes alfa og beta - haters er toppen af beta-kæden. De har så travlt med andres liv, da deres eget er så kedeligt og meningsløst... Beta er den type, som aldrig opnår noget - så vær ikke et beta..." Danne må booste sit ego, for at komme igennem dagene i fængslet. Han må overbevise sig selv om, at han ikke er blevet skør, til trods for, hvor absurd han synes situationen er. Han sætter spørgsmålstegn ved rettens beslutning, da han mener hans bevisbyrde er langt bedre end de to piger, som har fået ham dømt. Og så bliver Dannes lillebror student. En dag Danne har længdes efter, men nu er blevet frataget. Han tæller de langsomme minutter til kl. 14, hvor lillebroren får sin hue, og han kan sige tillykke, uden nogen hører det.

Lyt nu →
Podcasten MAND – Kurt Kragh 

Podcasten MAND – Kurt Kragh 

Reklame: https://www.t8.dk / Naturligt testosterontilskud til mænd.

Den tidligere souschef for Rejseholdet Kurt Kragh, fortæller i dette afsnit hvordan han har kaperet at arbejde med drab og døde mennesker og stadig varetage en rolle i hjemmet som ægtemand og far. Er Kurt overbeskyttende overfor sine egne børn og hvilken periode i Kurts liv, har været den sværeste?

Lyt nu →
Promilletæret – Afsnit 5 / Lasse “Klo” Bertelsen

Promilletæret – Afsnit 5 / Lasse “Klo” Bertelsen

Så er der fandme legende alarm!  Lytternes mest ønskede gæst, Lasse “Klo” Bertelsen, er fandme trådt frem fra skyggerne igen. Sidst vi havde Lasse i studiet gik vi under Fuldemandssnak, men nu har Lasse altså meldt sig ind i Promilletæret og han trækker splitten på et par hidsige håndgranater!  Nøgen igennem Ribes gader med en lang pisk, en stunt-pik i hovedet på Tobias Dybvad og meget meget mere!  Rigtig god fornøjelse - og skål!

Lyt nu →
Uskyldig - Afsnit 4

Uskyldig - Afsnit 4

De indsatte kender nu til Dannes sag. De leder efter ham. Og rygtet siger, at de vil dræbe ham for det - de mener han har gjort. Fortvivlelsen dukker frem i Danne. Hvordan skal man navigere sig igennem en hverdag, hvor man ikke tør at forlade sin celle? Ikke engang for at nå frem til telefonen på gangen.

Lyt nu →
Podcasten MAND - Ali Najei

Podcasten MAND - Ali Najei

Ali Najei har siddet fængsel i 7 år. En rejse der udviklede ham til det menneske han er i dag. En MAND med nye og stærke værdier. Hør hvordan en tidligere kriminel kan ændre mindset til at være en kærlig familiefar og inspirator for mange andre unge mænd.

Lyt nu →
Promilletæret – Afsnit 4 / Umut Sakarya

Promilletæret – Afsnit 4 / Umut Sakarya

I dagens afsnit har vi inviteret den latterligt dygtige kok, Umut i studiet.  Vi er en podcast der er rigtig glade for at give den gas med alkohol, men vi synes også at det er vigtigt at belyse emnet fra flere sider. Derfor fik vi en rigtig god snak med Umut, som nu har lagt alkoholen på hylden, om hvordan alkoholisme fylder rigtig meget i Danmark og især i restaurationsbranchen. Vi får dog et par solide røverhistorier med på farten!

Lyt nu →
Uskyldig - Afsnit 3

Uskyldig - Afsnit 3

I dette afsnit oplever Danne, at Se & Hør udgiver en artikel om hans dom. Hvornår finder de indsatte ud af, hvad han i virkeligheden er straffet for? Ligeledes reflekterer Danne over, den pige som har fået ham buret inde. Og hans families reaktion oven på pressens udmelding.

Lyt nu →
Podcasten MAND - Jesper Westmark

Podcasten MAND - Jesper Westmark

Dagens gæst er Jesper Westmark der har deltaget i Alene i Vildmarken og til dagligt er meditationsmentor og traumecoach. I afsnittet fortæller Jesper blandt om hans syn på at stoppe med at lede efter en MAND og svarer på et dilemma der omhandler gnisten i parforholdet.

Lyt nu →
Podcasten MAND - Introduktion

Podcasten MAND - Introduktion

I podcasten MAND, sætter vi fokus på MÆND. Her skal være plads til maskulinitet, ambitioner, ærlighed, og følsomhed. Gæsterne i studiet bliver inspirerende personligheder der på hver deres måde, er et forbillede for mange mænd, uanset hvilken slags mand man er. Her er nemlig ingen facitliste, andet end et brændende ønske som alle mænd har - nemlig at være værdsat, beundret og elsket.

Lyt nu →

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere