PAC Studio er et nystartet podcast agency med base I København. Vores ambition er at producere og udgive nye og spændende podcast som er gratis for brugerne. Vi er et kreativt team på 4 mand med forskellige baggrunde og kompetencer.

En podcast fra PAC Studio er kendetegnet ved spændende, tids-relevant og interessant indhold, relevante værter og gæster. Produceret i høj kvalitet, udgivet og promoveret på alle platforme. Vi har flere udgivelser på vej – så følg med her på siden og på vores Instagram og Facebook konto. Er du interesseret I at høre mere om mulighederne for at sponsere en podcast hos os – så kontakt os allerede idag.

For sponsorater email: peter@pacstudio.dk

Har du en god ide til en podcast?

Ring til Kevin på +45 61414717 eller kontakt ham på mail: kevin@pacstudio.dk

Adresse:

Prags Boulevard 49B, opgang 7
2300 København S

PAC Studio

Et udvalg af vores podcasts

Vores navn er Kevin og Michelle – vi er forældre til 2 dejlige drenge. I vores podcast inviterer vi kendte mennesker ind til en snak om forældreskab, karriere, parforhold, fritidsinteresser – og alt hvad der følger med den livsomvæltende oplevelse det er, at blive nogens mor og far.

Danial Lappé Ahmad også kendt som Danne, vil i samarbejde med PAC Studio udgive sin
uredigerede fængselsdagbog, hvor han fortæller om følelser og episoder igennem hans 7 måneder
lange varetægtsfængsling.

Fokus på mænd!Her skal være plads til maskulinitet, ambitioner, ærlighed, og følsomhed.Gæsterne i studiet bliver inspirerende personligheder der på hver deres måde, er et forbillede for mange mænd, uanset hvilken slags mand man er.

Seneste afsnit fra PAC Studio

KÆRE FAR OG MOR
KÆRE FAR OG MOR
Afsnit 2 - Alves
Loading
/