Promilletæret – Afsnit 43 / NOVA ROCK SPECIAL 🤘🏻

Vi er landet i Østrig, og vi har trådt vores første spæde skridt på Nova Rock Festival 2024! Fra torsdag til søndag står den i musikkens, festivallens og ikke mindst drukkens tegn! Vi har kogt de 4 dage ned til lidt over en time med intens stemning! Vi gik viralt på Anders Hemmingsen – så […]

Promilletæret – Afsnit 42 / Fresco og Mix på tur

 dagens afsnit er vi med Fresco og Mix på tur. Mix har fødselsdag og Fresco har valgt han skulle fejres på bedst mulige måde med en gave ud over det sædvanlige. Casper Drømme giver guldkorn til smagsoplevelser, Mix fortæller om dengang han kyssede med en homoseksuel der var forelsket i ham og Fresco om en […]

Promilletæret – Afsnit 41 / Omar Marzouk

I dagens afsnit skal vi lige hurtigt vende weekendens strabadser! Promilletæret har været i Tivoli og optræde, og Mix har efter 6 år væk fra freestylescenen gjort come-back foran 3000 glade Tivoligæster. Det var dog et kontroversielt et af slagsen, og det endte med seriøs voksen skældud i et skummelt baglokale.

Dog er humøret højt, og hvis det skulle ha været nede så kan dagens gæst altså et par tricks! Vi skal nemlig med Omar Marzouk til Ibiza hvor all inclusive får en helt anden betydning… Nudiststrande for homoseksuelle, spændende væsker i reagensglas og nogle seriøse dansetrin!

Rigtig god fornøjelse – og skål! 🍻

Promilletæret – Afsnit 40 / Clara Schøn

I dagens afsnit optager vi sgu på Proud Mary i København. Proud Mary er det gamle Rosie McGees og gulvene er stadig ligeså klistrede og man skal ik røre under bordene… Selskabet er dog bedre end det plejer! Vi har nemlig fået besøg af Clara Schøn som er på dagens open-mic program sammen med Fresco… Clara er kærester med Peter Werner, og det kan være lidt hårdt for Peter nogle gange da Clara kan få nogle vanvittige ideer til fester. Som tegne dartskive på maven af Peters soldaterkammerat og nærmest tvinge ham til at tá imod pilen nu hvor hun skaffede de 500 kr det skulle koste at smide en pil i dunken på ham! Der er flere historier og det var fantastisk at ha hende på besøg!

God fornøjelse – og skål!

Promilletæret – Afsnit 39 / Anders Jessen & Morten Rogvi

I dag er vi sgu rykket på Lygten Station på Nørrebro… Lygten er et koncertsted, og huser også en masse stand-up. Det er også sidstnævnte der er på programmet i dag, og de optrædende er dagens gæster; 

Morten Rogvi og genganger; Anders Jessen.

De to herre har slået sig sammen og lavet et stand-up show som de skal optræde med om 2 timer da vi sætter os.

Fresco har fået opvarmningstjansen og derfor var det passende at få et par historier fra den sorte bog i kassen inden showtime!

God fornøjelse – og skål!

Promilletæret – Afsnit 38 / Shaka Loveless

Endelig! Endelig kan vi for alvor bruge vores Backstreet Boys lydklip med rette! 

Det er nemlig dagens gæst der har formået at gøre den sang (og andre fra det fantastiske boyband) til er core-memory! 

I dagens afsnit snakker vi om hvordan man forvandler turen fra Tivoli til Byens Bodega til en musical og på magisk vis hiver nærmest alle på turen derover med ind i seancen! 

Vi snakker backstagehistorier, at drikke Deep Purples Vodka i Tivoli (Smoke On The Vodka), anime og meget meget mere!

God fornøjelse – og skål!

Promilletæret – Afsnit 37 / Skyggesiden

I dagens afsnit skal vi stifte bekendtskab med Maria aka Skyggesiden… Skyggesiden er en dansk rapper der brygger vodka med pot, griner af folk der styrter på ladcykel og brækker kæben så det bløder ud af øret samme aften fordi karma er en so haha. Skyggesiden er støbt af noget helt særligt, og der bliver […]

Promilletæret – Afsnit 36 / Mikkel With

I dagens afsnit skal vi hilse på Mikkel… Og når vi siger VI, så mener vi altså VI… For vi mødte nemlig Mikkel i går i byen til stand-up og wupti, så fik vi ham sgu med som gæst! Derfor kender vi ik rigtig manden. Fresco troede fejlagtigt at Mix kendte ham, men nej… 😂 Vi har bare været stive og fået nye venner haha! Mikkel arbejder for FCK og hans drukhistorier tager også udgangspunkt i fodbolden – på den ene eller den anden måde… Efter vi havde optaget tog vi Mikkel med i byen, og han lignede en der havde fødselsdag hele dagen fordi han mødte så mange komikere! Kæft det var et syn for guder 😂

God fornøjelse – og skål! 🍻

Promilletæret – Afsnit 35 / Anne Bakland

I dag er det Annes fødselsdag! Hurra hurra hurraaaaa! Anne har allernådigst bedt om at bytte rundt på hende og Victors Landers afsnit pga hendes fødselsdag lå samtidig som udgivelsen her! Det har vi imødekommet og vi skal i dagens afsnit høre om random folk med ubehagelige tilnærmelser i bussen… At Anne er en dejlig kælling som skulle prøve fistfucking og en stiv idiot der har plantet sine røvballer på alle bilruder på Amager 

God fornøjelse – og skål!

Promilletæret – Afsnit 34 / Victor Lander

Dagens afsnit har fået flot besøg af en lang dejlig starut! Nemlig; Victor Lander!
Du kender ham nok fra Comedy eller Legomasters – eller hvis du har været rigtig observant kender du ham måske fra Joe&TheJuice i Århus!
Det er nemlig Victors gamle arbejdsplads, og i dagens episode fortæller han hvordan hans briliante bytur endte med at skulle være hans alibi for at gøre sig selv uskyldig i det indbrud der blev begået i hele butikscenteret som Joe&TheJuice butikken var frontbutik til (hvor de liiiiiiige glemte at køre gitteret ned efter endt vagt)

God fornøjelse – og skål!

Promilletæret – Episode 33 / Simon Væver

I dagens afsnit har vi vinderen af DM i Stand-up 2019 i studiet! Simon Væver fortæller om hvordan man kan crashe en hel lejlighed for at få en lille smule fest under corona-pandemien, vi får også lige vendt vores julefrokost + en masse fodboldsnak. Simon er også snart på tour med sit one-man show; Væver På En Lyserød Sky… Og har hans show sin helt egen jingle? ØH JA! 

God fornøjelse – og skål!

Promilletæret – Afsnit 32 (Fresco & Mix)

3 måneder… et helt kvartal(!) skulle der gå før vi var klar igen! Men nu er vi fucking også klar! Jeres generaler er tilbage for fuld effekt og slår lidt rust af skuldrene hjemme hos Mix i dagens afsnit. Vi forsøger at gennemgå hvad der er sket siden sidst (hvilket er fucking meget)! Vi skal blandt andet høre hvordan de endte med at gå hjem fra et morgenværtshus med 3700 kr i tyvere i Fresco’s kasket. Vi skal til Australien og snakke om Mix’s uduelige flyveplads med kængurulort og giftige edderkopper i badet, og så skal vi selvfølgelig smage på lækkerierne! Det er dejligt at være tilbage! Kæft vi har savnet jer!

God fornøjelse – og skål!

Promilletæret – Afsnit 31 (Julespecial 2) – Camp Bodega 

Det er blevet December, ægte imens vi optager. Men det er faktisk ikke “vi” mere. Mix er nemlig draget til Australien til VM i Svæveflyvning, men Fresco er dagens mand i marken! Efter en masse spillejobs til julefrokoster tropper han op til Camp Bodegas julefrokost – lidt i midnat – helt ædru pga bilkørsel… Men det er dagens gæst(er) bestemt ikke! Vi skal snakke julefrokoster, vi skal høre om dengang Fresco redde mand og løbehjul midt i et kryds efter et styrt og så et lille smut til Theas lejlighed hvor hendes gæst havde lavet en lort på hendes køkkengulv.

Rigtig god jul – og skål!

Promilletæret – Afsnit 30 (Julespecial #1) / Anders Stjernholm

Det sørme, det sandt, procenter! 

December er over os, og vi har talt os frem til hele 3 torsdage op til juleaften, så dem har vi valgt at tematisere med lidt julestemning! Hvert afsnit byder på et nyt tema, og i vores første julespecial skal vi snakke om Traditionel / Utraditionel jul.

Vi har nemlig fået besøg af formand for Ateistisk Selskab og komiker; Anders Stjernholm. Udover juletemaet skal vi også høre om Anders tur på udelansk festival hvor en omgang nøgenbadning endte i badeshortstyveri som så blev reddet af nogle efterladte boxershorts med en mistænkelig hvid plet bagpå.

Rigtig god jul – og skål!

Promilletæret – Afsnit 29 / Niels Nielsen

Okay, Fresco har været stiv. Faktisk så stiv at han havde glemt at trykke optag de første 20-25 minutter… Dog ik for stiv til at opdage fejlen! Derfor starter vi med at være lidt irriterede over situationen, men vi kommer stærkt efter det! Dagens gæst er Niels Nielsen som er en 26 årig komiker som efterhånden har mødt Fresco et par gange. Niels var vært på en open mic hvor en anden rapper også skulle prøve kræfter med stand-up… En lidt større rapper end Fresco, nok faktisk Danmarks største… Han hed Liam…

Nå, men Niels fortæller om dengang de var endt til en kæmpe pris-fest for elite-svømmere, og at ham og hans kammerat gik i panik og fik løjet sig til en meget urealistisk verdensrekord, især ud fra kropsbygning men nok mest fordi 0% af menneskerne havde hørt deres navne før. Glæd dig til dagens afsnit, og også sidste afsnit inden vi åbner op for vores Julespecials som starter på torsdag og køre frem til jul!

Rigtig god fornøjelse – og skål!

Promilletæret – Afsnit 28 (Reportage Special fra Dortmund) / Elbanovic

Vi er hjemvendt fra vores fodboldtur til Dortmund med Heineken. Det er på ingen måde forsvarligt at skulle fortælle den historie selv, så vi har i dagens afsnit inviteret Elbanovic med til at dele højdepunkter fra rejsen. Elbanovic er freestylerapper ligesom Fresco, og de to havde sammen fornøjelsen af at spille i Tivoli i halvlegen til Champions League finalen i 2022… Udover en god sum penge fik de så også en tur til Dortmund VS New Castle i Dortmund. Mix kom med på et afbud, så ved vi godt hvad klokken er slået.
Derudover skal vi høre om dengang Elbanovic scorede en kvinde med et kompliment der fik tårerne frem i hendes øjne, men så også sluttede med at hakke hende en på den i forvejen brækkede næse.

Rigtig god fornøjelse – og skål!

Promilletæret – Afsnit 27 / Phillip Devantier

I dagens afsnit skal vi hilse på komikeren Phillip Devantier. Phillip beretter om dengang han formåede at få en lårskade ved at lave en armbøjning og efterfølgende hakker en linse af det kamera der har filmet episoden!

Ja, Phillip er fra Slagelse – men det skal satme ik holde ham fra at på Viggo’s i Odense og drikke en dato med drengene. Det kræver dog en god bund i maven af drikke en dato, så han har for 140 kr bland-selv-slik med… Spol frem til at han fortæller Kim Larsen (Ja, den ægte Kim), at han er blevet mega arrogant fordi at han ik vil synge fødselsdagssang for Phillip. Der er fart på i dagens afsnit!

Rigtig god fornøjelse – og skål!

Promilletæret – Afsnit 26 / Amanda Bodenhoff

I dagens afsnit skal vi hilse på Amanda Bodenhoff som er CEO for Bodenhoff Bageriet og derudover også er speaker på Lyngby Stadion. For nogle år tilbage, dengang hun gik i gymnasiet, var hun ekstremt fuld på A-Bar, og det passede ikke lige hendes forældre. Så i stedet for at lade hende pjække om fredagen blev hun tvunget i skole hvor de så tog en alkoholtest på stakkels Amanda. Fresco fortæller han har prøvet at stjæle diverse dyr fra A-Bar og Mix har seriøst fået en tår over tørsten.

Rigtig god fornøjelse – og skål!

Promilletæret – Afsnit 25 / Emil Lange

Jeps, den er god nok! Vi er STADIG på Sørens Værtshus! Den næste der træder ind af døren og placerer sin røv i gæstestolen er en af vores favoritidioter – Emil Lange!
Emil Lange fortæller ikke bare én, men RIGTIG mange røverhistorier. Tæt på at få en istap i halsen af en random Belgier, fik betalt smøger under sine første gigs i Alperne, hvordan mødte ham og Fresco egentlig Bai-D? Kan man ha en campingvogn med 800 flasker vodka som backstage? Emil konstaterer også hurtigt at Mix skal ha psykologhjælp efter et par barndomsminder som Mix deler ud af. Holy shit en omgang!

Rigtig god fornøjelse – og skål!

Promilletæret – Afsnit 24 / Karen Mukupa

Vores røv er stadig placeret i stolen på Sørens Værtshus og vores næste gæst kommer ind af døren før vi når at rejse os. Promilletæret får besøg af en vaskeægte legende, nemlig fantastiske Karen Mukupa!
Karen tager os med en tur til både Ringe på Midtfyn og til Central Park i New York. Hun fortæller om dengang Biggie (ja, den Biggie) stod og gav den op for hende og Natasja, hvordan de endte i en cypher med Nas og Rakim og i særdeleshed også hvordan at Public Enemy er en glimrende icebreaker til at få nye venner!

Rigtig god fornøjelse – og skål!

Promilletæret – Afsnit 23 / Pharfar 

Vi har trillet tankvognen ind på Sørens Værtshus, og vi er fucking bagstive.
Det er ikke mere end 8 timer siden vi var på selvsamme beværtning og den har fået en over nakken. Dagens gæst er Pharfar som i mange år har haft en finger med alle mulige slags musikproduktioner og er også selv en del af Ekspressen som vi er kæmpe fan af. Pharfar når knap nok til sin historiedel før vi får et sidespring om dengang han var på stripbar og en stripper ville ha ham til at kvæle hende til hun besvimede! Derudover har han mistet for 40.000 kr musikudstyr da den båd de har stjålet synker og så har han været tæt på at blive samlet op på Skelbækgade fordi han blev forvekslet med en mandeluder. Jep, der er lagt i ovn til en solid omgang!

Rigtig god fornøjelse – og skål!

Promilletæret – Afsnit 22 / Dan Andersen

I dagens afsnit har vi fået lov at låne Comedy Zoo’s skønne Podcaststudie, og det har vi af 2 grunde;

1: Comedy Zoo er fucking søde og dejlige!

2: Dagens gæst er komiker og havde netop optrådt her.

Dan Andersen, den fantastiske komiker med guitaren har virkelig lagt sig i selen for at tá os tilbage til et bryllup hvor hans plads ved siden af baren desværre ikke gik særlig godt i spænd med hans sociale angst.

Dan fik en tår eller tyve over tørsten, og ender med at knække sig udover grillen der skulle være brugt til hovedretten.

Jeps

Dan Andersen var fuldstændig sidelæns halvvejs inde i forretten! 

Kæft det var sjovt! 

Rigtig god fornøjelse – og skål!

Promilletæret – Afsnit 21 / Anders Jessen

Så er vi fandme tilbage!
Sæson 3 bliver sparket i gang med et brag af et afsnit! Vi skal hilse på komiker og portør; Anders Jessen som udover at være blevet kidnappet af en ambulance har sovet fra en handicappet mand i kørestol der forsøgte at vække Anders (som havde døgnvagten denne nat), ved at køre flere gange ind i døren – men dog uden held.
Vi skal også til at skifte ud i vores indhold, og derfor er vi åbne overfor ideer. Vi vil gerne skifte Dagens Dilemma og Tømmermænd ud – så smid jeres bud til os! Vi er på farten i hele sæson 3, og det er vi takket være DanGuitar som har sponsoreret al vores udstyr – og vi vil gerne vise hvor nemt det er at optage podcast! Derfor! Så laver vi sgu snart pubcrawl med live podcast hele vejen rundt!

Rigtig god fornøjelse – og skål!

Promilletæret – Episode 20 / Karsten Green (live fra Blomsten)

Så for satan! 

Sæsonafslutningen er skudt i gang, og dagens afsnit blev derfor optaget live på Blomsten på Vesterbro. 

Tusinde tak til alle jer 50 stykker der mødte op og drak os ned! 

Dagens afsnit er derfor også lidt præget af dårlig lyd, da vi som sagt sendte live ud igennem et par højtalere, og ikke et par høretelefoner… 

Vi har ikke prøvet den slags set-up før, så vi skal lige lære det. 

Dagens gæst er Karsten Green der ud over hjemmelavet Raki, har medbragt en særdeles sindssyg historie fra Sverige, hvor han ender på hospitalet med et hagekors på brystet. Han får dog ikke titlen som dagens racist – men den tilfalder til gengæld Mix uden problemer! 

Haps en brandert man! 

God fornøjelse – og skål!

Promilletæret – Afsnit 19 / Oliver Stanescu

I dagens afsnit har vi indtaget gode gamle Sørens Værtshus. Her får vi komikeren Oliver Stanescu ind til en kold fad og en fuldstændig episk rejse til Sunny Beach! Oliver opdager som meget ung at han har 17.000 kr på sin konto, og invitere derfor sin gode ven Vincent en tur til Sunny Beach, herfra skal vi både på våbenmarked, rulles af lokale prostituerede og bryde ind i lukkede barer og chokoladeautomater.

Husk! Når dette afsnit udkommer så holder vi sgu også Promilletæret live på Blomsten. Der er fri entre og vi starter kl 20:00 – håber vi ses!

God fornøjelse – og skål!

Promilletæret – Afsnit 18 / Jan Elhøj

I dagens afsnit har vi inviteret Jan Elhøj i studiet, og studiet er måske så meget sagt, men vi er i hvert fald i Fresco’s lejlighed.
Her fortalte Jan om sin rejse igennem verdenen af satire, hvordan han kom på Mujaffa-spillet. Hvilke 0 stjerner-lande der lignede en crimescene og så havde han satme også hevet gaver med til dagens Feltration. En vaskeægte YOLO vodka fra Kina! Føj – for – helvede!

Jan drager snart på turné med Bulfo-Bingo, og der er stadig billetter rundt om i landet. Fresco er med på mange af jobsene som freestyle indslag – så få da købt en billet!

God fornøjelse – og skål!

Promilletæret – Afsnit 17 / 4-PRO 

I dagens afsnit skal vi hilse på Peter, som efter at ha ramt en promille på 4 har gået under navnet 4-Pro. 4-Pro er eventmager og også musiker. Med en tidligere rolle som L.O.C’s backuprapper, er det også en historie med Liam vi skal høre. Vi skal nemlig høre om dengang 4-Pro var toastmaster til Christiane og Liams bryllup!
Raketlange kameralinser fra paparazzi prøvede at opsnappe brylluppets handling fra omkringliggende bakker, og de har ik fået en skid ud af det – det har 4-Pro til gengæld, og I skal fucking glæde jer!

God fornøjelse – og skål! 🍻

Promilletæret – Afsnit 16 / Bo Lydmand 2.0

Tankvognen er rullet i fremmed land!
Vi er atter engang rykket ud af studiet (og det kommer vi nok til fremover – så anbefal da gerne nogle Københavnske bodegaer vi skal besøge) Vi trillede kampvognen ind på Sydvest Bodega, dog uden for åbningstid, men det var intet problem. Vi havde nemlig manden der kan åbne alle døre med os – Bo Lydmand! Legenden er tilbage og vi blev serviceret til den helt store gulddame og fik en masse historier! Eksempelvis fik vi historien fra Sydvest Bodega hvor Bo Lydmand klasker en stol i hovedet på en klaphat der truer ham med to billardkøer 😂

Husk at følg vores Instagram: Promilletaeret

God fornøjelse – og skål! 🍻

Promilletæret – Afsnit 15 / Danny Kool

Mine damer og herre, og nok mest damer.
Vi har sgu fået besøg af en vaskeægte legende! Knægten der fik alle piger til at sukke og savle og alle drengene til at rappe med på teksten er nu blevet voksen, men han er stadig fucking cool. Danny Kool er i huset og han disker op med nok den mest vanvittige historie vi har haft i podcasten indtil videre! Vi skal til Saint Tropez, vi skal på klub og vi skal bruge mange mange millioner på champagne – på halvanden time 😂🍾

God fornøjelse – og skål! 🍻

Promilletæret – Afsnit 14 / Deniz Sødal Gülsen 

Reklame: hellofresh.dk rabatkode: PROMILLETÆRET

I dagens afsnit har vi fået besøg af en person på mange måder kan fremstå skizofren – men i virkeligheden er han bare ekstremt kreativ og spændende. Michael Bo, Lars, Janus, Sjakalen og selvfølgelig Deniz1418 ham selv… 

Vi bliver hevet igennem et hav af vilde historier og Fresco løfter sløret for at de snart medvirker sammen i en spillefilm med Sidse Babett Knudsen og Dar Salim!

God fornøjelse – og skål! 🍻

Promilletæret – Afsnit 13 / Pyro Danni 🔥

Reklame: hellofresh.dk rabatkode: PROMILLETÆRET

Så er vi tilbage folkens, og denne gang med et BRAG af et afsnit.

Danni Madsen også kendt som Pyro Danni er netop hjemvendt fra verdensturné med et af Fresco’s favorit heavybands – Parkway Drive. Danni er pyroteknikker og han fortæller glædeligt om hvordan han næsten eksploderede en scene på Tomorrowland festivallen, og også hvordan han har sprunget en campingvogn i luften sammen med Ude Af Kontrol!

God fornøjelse – og skål! 🍻🎧

Promilletæret – Afsnit 12 / Anders Fjelsted

Reklame: https://www.hellofresh.dk/ rabatkode: PROMILLETÆRET

I dagens afsnit kan I glæde jer til en portion pandekager der får Rasmus Klumbs efternavn til at give mening! Vores kære gæst, komiker; Anders Fjelsted fortæller om en særdeles vild nabo der både havde en spændende baghave med fjolleplanter og en ridebane til markræs – hvordan at Christian Brøns bliver en del af den historie må du selv finde ud af!

Skål – og god fornøjelse!

Promilletæret – Afsnit 11 / Casper Drømme

Så folkens! Nu har vi atter åbnet kasernen for soldaterkammeraterne. Derfor er det med stor glæde at kunne præsentere vores første gæst i sæson 2; Casper Drømme!
Levemanden deler ud af hidsige vestegnsanekdoter samt en lille genfortælling om vores tur på Diskotek Hive hvor folk bollede backstage og at et forsøg på en low-key entre blev fuldstændig spoleret af et skilt med flammer og spotlight hvor der stod: Lad os se hvad det kan!

Bum! Vi er tilbage!

Afsnittet er sponsoreret af Hello Fresh, og inden længe kan vi løfte sløret for hvad lige præcis vores sponsor hjælper idioter som os med!

Rigtig god fornøjelse – og skål!

Promilletæret – sæson 1 recap

Mine damer og herre!

Vi er tilbage! Før vi forkæler jeres øregange med eksotiske gæster har Mix og Fresco lige en lille gennemgang af første sæson til jer. Der er gensynsglæde imellem værterne inden det for alvor går løs på torsdag! Godt at være tilbage på kasernen!

Promilletæret – afsnit 10 / Pede B

Dagens gæst er selveste Pede B, en særdeles dygtig rapper som har snart 16 album på samvittigheden. Det han også har på samvittigheden er en særdeles raseret lejlighed som var offer for hans gode vens BRAG af en “nytårstale”! Fresco fortæller om hvordan man kan hustle sig til flæskestegssandwich på festivaller samt hvordan han valgte at bryde ind i en gravko for at sove på Smukfest. Der blir snakket tourbus oplevelser, tysk hiphop og sangria i legespand!

Pede B hiver i øvrigt Fresco med på scenen d. 20. Maj i Amager Bio til et fuldstændig psykopatisk show!

Dette er også vores sæsonafslutning, og vi er pisse glade for at I har ville høre på os så længe!

God fornøjelse – og skål!

Promilletæret – Afsnit 9 / Heino Hansen

Promilletæret har linet granater op og dagens gæst har stillet krav til serveringen.
Vi har Heino Hansen i studiet der har bestilt Wolt levering fra McDizzle. Han fortæller om sin fremtidige karrierer på cyklen og om hvordan han indirekte er årsag til pis og lort I et klædeskab på et hotel.
God fornøjelse og skål!

Promilletæret Afsnit 8 – LIVE med Mathias Hougaard

OBS: Da dette afsnit foregik som live-optagelser er lyden ikke i samme kvalitet – det beklager vi.
I dagens afsnit valgte vi at gå live fra Instagram. Mix er igen i det mørke Jylland, og i stedet for at lave en lappeløsning lavede vi et spritnyt tiltag. Vi gik live fra vores Instagramprofil og inviterede den kontroversielle youtuber Mathias Hougaard ind til at joine… Så snart han hoppede på gik seertallet fra 30 til 400! Folk elsker nemlig at følge med Mathias, og det er der god grund til! Snakken gik på hans liv i LA, drukkulturen derovre samt den meget omdiskuterede beef med youtuberen Jaxstyle… Vi blev også vidne til at Mix’s hund forsøgte at voldtage Mix under udsendelsen, samt en fremtidig aftale om at spille Pub Golf! God fornøjelse – og skål! 🍻

Promilletæret 7 (del 2) / Uffe Holm og Torben Chris

Promilletæret har kørt kampvognen til Aalborg. Vi er sgu blevet inviteret på Comedy klub med legenderne bag Bagstiv podcast; Uffe Holm og Torben Chris! De to herrer får lukket op for den helt gode godtepose af historier! Uffe faker er epilepsi anfald i lufthavnen, Torben fortæller om hvordan man lige undgår kravet om påklædning som konferencier på en festival og så er der ellers ikke sparret på procenterne!

God fornøjelse – og skål!

Promilletæret 7 (del 1) / Uffe Holm og Torben Chris

Promilletæret har kørt kampvognen til Aalborg. Vi er sgu blevet inviteret på Comedy klub med legenderne bag Bagstiv podcast; Uffe Holm og Torben Chris!
De to herrer får lukket op for den helt gode godtepose af historier! Uffe faker er epilepsi anfald i lufthavnen, Torben fortæller om hvordan man lige undgår kravet om påklædning som konferencier på en festival og så er der ellers ik sparret på procenterne! Dagens afsnit er delt op i 2 dele, men anden del kommer lige i røven!

God fornøjelse – og skål!

Promilletæret – afsnit 6 / Balken

I dagens afsnit får du simpelthen en vaskeægte forpremiere på at høre Ude Af Kontrols spilleplaner over sommeren. Balken er nemlig i studiet, og han går fuld Tom Holland på at snakke over sig!

Derudover skal vi høre om hvordan hele gruppen tog til hver deres fest efter et spille job, men på magisk vis endte til samme morgenfest igen senere. Der bliver skålet igennem og delt ud af de røverhistorier som nu engang må slippe ud haha!

Rigtig god fornøjelse – og skål!

Promilletæret – Afsnit 5 / Lasse “Klo” Bertelsen

Så er der fandme legende alarm! 

Lytternes mest ønskede gæst, Lasse “Klo” Bertelsen, er fandme trådt frem fra skyggerne igen. Sidst vi havde Lasse i studiet gik vi under Fuldemandssnak, men nu har Lasse altså meldt sig ind i Promilletæret og han trækker splitten på et par hidsige håndgranater! 

Nøgen igennem Ribes gader med en lang pisk, en stunt-pik i hovedet på Tobias Dybvad og meget meget mere! 

Rigtig god fornøjelse – og skål!

Promilletæret – Afsnit 4 / Umut Sakarya

I dagens afsnit har vi inviteret den latterligt dygtige kok, Umut i studiet. 

Vi er en podcast der er rigtig glade for at give den gas med alkohol, men vi synes også at det er vigtigt at belyse emnet fra flere sider.

Derfor fik vi en rigtig god snak med Umut, som nu har lagt alkoholen på hylden, om hvordan alkoholisme fylder rigtig meget i Danmark og især i restaurationsbranchen. Vi får dog et par solide røverhistorier med på farten!

Promilletæret – Afsnit 3 / Jake O.Z.

I dagens afsnit har vi inviteret Jake O.Z i studiet. Jake er manden bag vores logo, og faktisk også ham der vendte 180 grader i luften fra Fresco’s 30 års!
Dagens afsnit byder på historier fra Prag hvor Jake brændte nogle broer og hejste det helt store flag i bukserne midt på en natklub pga viagra.
Skål og god fornøjelse!

Promilletæret – Afsnit 1

I vores første afsnit vil vi lige præsentere os selv, således at I ved hvem der guider jer igennem minefeltet fremadrettet. Fresco og Mix er dine værter, og i dagens afsnit skal i høre om henholdsvis Mix’s 18 års og Fresco’s 30 års! Det gik ik’ stille for sig! Skål og god fornøjelse!

PROMILLETÆRET – Introduktion

Som navnet indikerer så kommer der både Kampdruk, Nyt Fra Festfronten og Håndgranater når de to idiotiske værter, Fresco og Mix inviterer gæster ind til at dele en våd historie fra Feltjournalerne.